کاربردهای فناوری نانو در آشپزخانه؛ بخش اول

کاربردهای فناوری نانو در آشپزخانه؛ بخش اول

شاید تا به امروز مطالب بسیاری در خصوص کاربردهای فناوری نانو در آشپزخانه و ظروف و تجهیزات این بخش از خانه شنیده باشید؛ اما آیا واقعا این کاربردها تجاری شده‌اند؟ آیا به کارگیری فناوری نانو در ظروف آشپزخانه برای ما خطرناک هستند؟ چه محصولاتی امروز در بازار ایران و جهان وجود دارد که از ویژگی‌های فناوری نانو بهره برده باشند؟…
برای پیدا کردن پاسخ این سوالات و سوالاتی از این قبیل، برنامه مجله علمی که از شبکه رادیو ایران پخش می‌شود، گفتگویی ویژه با دکتر فرشاد صالحی، پژوهشگر و فعال در حوزه فناوری نانو ترتیب داده‌اند و پاسخ این سوالات را جویا شده‌اند و در خصوص کاربردهای فناوری نانو در آشپزخانه برنامه‌ای سه قسمتی را تهیه کرده‌اند. فرشاد صالحی مدیر عامل شرکت شریف نانو پارس است که در زمینه‌های مختلف فناوری نانو به ویژه تحقیق و تولید پوشش‌هاى پاک بر پایه فناورى نانو فعالیت می‌کند.
در قسمت اول این برنامه اطلاعاتی در خصوص مصارف نانو نقره و کاربردهای آن در گذشته و جایگاه آن در دنیای امروز ارائه شده است. همچنین اشاره‌ای به برخی از کابردهای این مواد نانومتری در چند سال اخیر و اهمیت آن در میان شرکت‌های تولیدکننده لوازم آشپزخانه می‌شود. از شما دعوت می‌کنیم تا این برنامه را بشنوید و نقطه نظرات خود را در بخش دیدگاه‌های این مطلب منتشر کنید…